Alle menn smerter i underlivet etter føl

Noen ganger kan livmorslimhinne være inne i livmormuskelen, og da heter det adenomyose. I noen tilfeller kan det være nødvendig å foreta en kikkhullsundersøkelse for å få stilt riktig diagnose, og eventuelt operere. Ubehandlet infeksjon kanblant annet gi kroniske smerter. Ulike infeksjoner og hudlidelser som kan gi plager fra underlivet som tilbakevendende soppinfeksjoner, irritasjonseksem, psoriasis, lichen sclerosus og lichen planus. Jeg vil anbefale deg en tur til feks. Du kan også kjenne kløe og sårhet. Blødningen utenfor livmoren vil gi irritasjon og inflammasjon inne i magen som gir smerter og kan gi sammenvoksninger av organer. I starten av sykdomsforløpet kommer smertene under menstruasjon. .

Alle menn smerter i underlivet etter føl - Kløe i underlivet

Stikninger i magen - hva kan det være? Menn er notorisk dårlige på å gå til legen. Hun begynte å kjenne smerter i underlivet og i nedre del av magen for ca 2 uker siden. Intim og underliv Endometriose.

Alle menn smerter i underlivet etter føl - Smerter

Menn kan få utflod fra urinrøret, hyppig vannlating og betennelse. Det liksom stikker og "iler" litt nedover, og er ubehagelig. Endometriosecyster på eggstokkene kalles for endometriomer.

Om alle menn smerter i underlivet etter føl

Vis alle innlegg av alle menn smerter i underlivet etter føl →

En Kommentar på “Alle menn smerter i underlivet etter føl”

  1. Soppinfeksjon oppleves av over halvparten av. Dette vil i tillegg til kløe.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *